Asiakkaat
 

   

Nitro ID on markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijakumppani, joka yhdistää Design Managementin, markkinointiviestinnän ja digitaalisen markkinoinnin uniikiksi kokonaisuudeksi.

Hoikka Cosulting toimii kiinteässä yhteistyössä Nitro ID:n kanssa tarjoten liikkeen- ja talousjohdon sekä markkinointiviestinnän palveluita Nitro ID:lle ja sen asiakkaille.
 

 

Nitro Games on Suomen johtava strategiapelien kehittäjä, joka on julkaissut lukuisia pelituotteita kansainvälisille markkinoille.

Hoikka Consulting tuottaa strategisen suunnittelun, myynnin ja liikkeejohdon palveluita Nitro Gamesille jatkuvassa yhteistyössä sekä osallistuu rahoituksen hankintaan.
 

   

Octane Games on toimintapelikehittäjä, joka kehittää ensimmäisenä Suomessa omaan aluperäisideaan perustuvaa peliä kaikille merkittäville pelialustoille.

Hoikka Consulting tuottaa strategisen suunnittelun, myynnin ja liikkeejohdon palveluita Octane Gamesille jatkuvassa yhteistyössä.

   

SongHI.com on ainutlaatuinen Suomessa kehitetty musiikintekopeli, joka yhdistää pelaamisesta tutun hauskuuden aitoon luomisen iloon. SongHin avulla kuka tahansa voi tehdä musiikkia joka yhdessä tai kavereiden kanssa.

Hoikka Consulting on ollut auttamassa SongHin kansainvälistymisessä ja liikkeenjohdon haasteissa.
 

 Nitro
 

Nitro on monipuolinen nykymarkkinoinnin asiantuntija: laajempi kuin tavallinen digitoimisto, erikoistuneempi kuin perinteinen mainostoimisto, monimediallisempi kuin filmituotantoyhtiö.

Hoikka Consulting on tehnyt uusasiakashankintaa ja asiakkuuksien hallintaan liittyviä toimeksiantoja Nitrolle.
 

   

Signom on johtava vahvan tunnistautumisen sähköinen allekirjoituspalvelu.

Hoikka Consulting on toiminut markkinointiviestinnän strategisessa suunnittelussa yrityksen alkuvaiheessa.
 

24Mas  

24 Mas on Ruotsalainen mobiilipelidn ja -sovellusten jakelija, joka myy tuotteitaan kansainvälisesti.

Hoikka Consulting on tarjonnut palveluita liikkeenjohdon alueella.
 

Testure  

Testure Finland on maailman johtava panoraamakuvateknologian kehittäjä, joka palvelee matkailutoimialaa maailmanlaajuisesti.

Hoikka Consulting tarjoaa Testure Finlandille liikkeenjohdon palveluita ja avustaa rahoituksen hankinnassa. Hoikka Consulting on myös mukana muokkaamassa yrityksen strategiaa palveluliiketoiminnasta tuoteliiketoimintaan.

Cursor  

Cursor Oy on Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö, joka toimii seudun hyvinvoinnin ja yritystoiminnan kilpailukyvyn tukemiseksi ja vahvistamiseksi.

Hoikka Consulting on rakentamassa Cursorin toimeksiannosta seudulle peliklusteria ja aloittavien yritysten tukiverkostoa.
 

 

Seepia Games on kotimainen pelikehittäjä, joka kehittää ainutlaatuista pelimaailmaa ja sinne sijoittuvia pelejä.

Hoikka Consulting toimii julkaisusopimusten ja rahoituksen hankinnassa avustajana sekä tarjoaa liikkeenjohdon palveluita Seepialle.

   

Nuuka Solutions on aloitteleva kiinteistöjen ergiatehokkuusratkaisujen tarjoaja.

Hoikka Consulting toimii yhteistyössä liiketoiminta startegian kehittämisessä, rahoituksen hankinnassa ja kansainvälistymisstrategiatyössä.

   

Palko Interactive kehittää virtuaalista opastinjärjestelmää, jota hyödynnetään suurissa kiinteistöissä asikasvirtojen opastamisessa.

Hoikka Consulting auttaa Palkoa rahoituksen hankinnassa, liiketoiminnan kehittämisessä ja kansainvälistymisstrategiassa.

   

Ostohyvitys on ensimmäinen suomalainen ostohyvityspalvelu, joka tarjoaa kuluttajille ostohyvitystä yli 300 verkkokaupasta tehdyistä ostoksista.

Hoikka Consulting auttaa Ostohyvitystä rahoituksen hankinnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

   

Skyrock Games on suomalainen pelikehittäjä, joka kehittää pelejä omien alkuperäisideoidensa perusteella.

Hoikka Consulting avustaa yritystä julkaisusopimusten ja rahoituksen hankinnassa ja tarjoaa sille liikkenjohdon palveluita.